Kaya Jones, fosta membra a trupei Pussycat Dolls, sustine ca fetele erau abuzate de directorii din industria divertismentului, fiind fortate sa intretina relatii sexuale cu anumite persoane, relateaza The Telegraph.

"Adevarul meu. Nu faceam parte dintr-o trupa de fete, ci am fost intr-un cerc al prostitutiei. Intr-adevar, se intampla sa cantam si sa fim celebre. In timp ce aceia care ne detineau faceau toti banii. Cat de rau a fost? Suficient de rau incat sa renunt la visurile mele, la colegele de trupa si la un contract de 13 milioane de dolari. Stiam ca vom ajunge pe primul loc in topuri. Vreau sa explice liderul trupei de ce o alta fata s-a sinucis. Sa spuna public cum ne distrugea emotional.

Ca sa faci parte din trupa trebuia sa stii sa joci in echipa. Adica sa te culci cu cine iti spuneau ei", sustine Kaya Jones.

In toata aceasta perioada tanara a tinut un jurnal, in care a scris: "De ce nu am mers la politie? Pentru ca toate eram abuzate. Eu am fost personal amenintata ca daca spun ceva, o sa fiu ucisa sau ca acela va fi sfarsitul carierei mele.Ei bine, care este diferenta intre a te ucide si a-ti ucide sufletul. Ma intreb daca alte victime au pastrat un jurnal ca mine", a scris ea.

Robin Antin, fondatoarea trupei, a respins toate acuzatiile aduse, fiind de parere ca Jones se afla in cautarea "celor 15 minute de faima", scrie digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.