George Michael a marturisit intr-un documentar, care va fi difuzat pe 16 octombrie pe Channel 4, ce si-ar fi dorit sa scrie pe mormantul sau. 

Afirmatia a fost facuta in cadrul unui interviu care este inclus in noul documentar ce se concentreaza pe viata si cariera sa.

Starul care a decedat in luna decembrie a anului 2016, la varsta de 53 de ani, este subiectul filmului "George Michael: Freedom".

Dupa moartea artistului, David Austin co-regizor al filmului a adaugat in arhiva un interviu pe care Michael l-a oferit pentru MTV, in care era intrebat cum vrea sa fie tinut minte.

"Vrei sa spui ce sa scrie pe mormantul meu?", a replicat el. "Mare compozitor. Si sper ca oamenii sa se gandeasca la mine ca la cineva care a avut oarece integritate. Sper sa fiu tinut minte pentru asta, intr-un fel". "Putin probabil", a ras el. "Cred ca a fost doar o pierdere de vreme, de efort", potrivit Digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.