Crystal Harris, casatorita de cinci ani cu Hugh Hefner, are doar cuvinte de lauda pentru cel care i-a fost sot pana la moarte.

"Nu am reusit sa ma adun pentru a raspunde condoleantelor primite de la prieteni. Am inima franta. Inca nu pot sa cred. A fost un erou american. Un pionier. Un suflet bland si umil, care si-a deschis viata si casa lumii intregi. Am simtit mereu ca ma iubeste mult. Și eu l-am iubit enorm. M-a readus la viata, mi-a dat o directie in viata. M-a invatat ce inseamna bunatatea. Voi fi vesnic recunoscatoare ca am putut sa ii fiu aproape, sa il tin de mana si sa ii spun cat de mult il iubesc. Mi-a schimbat complet viata. M-a facut sa ma simt iubita in fiecare zi”, a spus vaduva lui Hugh Hefner, pentru revista People, potrivit Digi24.ro.

Crystal Harris nu a fost trecuta in testamentul lasat de Hefner, dar a primit, dupa moartea acestuia, un apartament evaluat la circa 7 milioane de dolari si un cont "alimentat" de sotul ei cu cinci milioane de dolari. Acestea au fost stipulate in contractul prenuptial pe care cei doi l-au semnat in 2012, cand s-au casatorit.