„Exorcistul”, de William Friedkin, a fost detronat dupa 44 de ani de la lansare, iar „It”, de Andrés Muschietti, a devenit filmul horror cu cele mai mari incasari din toate timpurile.

Cu un buget de aproximativ 35 de milioane de dolari, „It” ii are in distributie pe Bill Skarsgard (clovnul Pennywise), Jeremy Ray Taylor, Sophia Lillis, Finn Wolfhard, Wyatt Oleff, Chosen Jacobs, Jack Dylan Grazer, Nicholas Hamilton, Jaeden Lieberher si Jackson Robert Scott.

Warner Bros a anuntat joi ca pelicula, adaptare dupa romanul omonim al lui Stephen King, a generat incasari de 500 de milioane de dolari la nivel global, cu 59 de milioane de dolari mai mult decat a reusit sa stranga „Exorcistul/ The Exorcist”, care detinea titlul de filmul horror cu cele mai mari incasari din toate timpurile.

In plus, „It” este deja filmul horror cu cele mai mari incasari in 17 teritorii, inclusiv in Statele Unite, Marea Britanie si Australia, scrie The Guardian.

La nivelul anului 2014, „Exorcistul” ar avea incasari de 1,79 miliarde de dolari. Ajustand cifrele la prezent, „Pe aripile vantului” (care a strans 400 de milioane de dolari din 1939) ar fi filmul cu cele mai mari incasari din toate timpurile - 3,4 miliarde de dolari (la preturile din 2014).

Recent a fost anuntata continuarea filmului „It”. New Line si Warner Bros. au stabilit data de 6 septembrie 2019 pentru lansarea „It 2”.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.