Liam Neeson a anuntat ca nu va mai juca in filme de actiune. Actorul de origine nord-irlandeza, in varsta de 65 de ani, considera ca exista o limita in privinta numarului de pelicule ce apartin acestui gen. Anuntul a fost facut in cadrul Festivalului International de Film de la Toronto.  

"Inca mi se dau multi bani pentru a face astfel de lucruri. Iar eu le spun ca am deja 65 de ani. Publicul va incepe sa puna intrebari", a declarat Liam Neeson.

Actorul a ucat in multe filme de actiune, printre care: "The Grey" (2012), "Non-Stop" (2014), "Night Run" (2015) sau seria "Taken".

"Probabil voi mai juca in astfel de filme inca doi ani - daca Dumnezeu are mila de mine si voi fi sanatos. Dar, dupa aceea, voi inceta sa mai joc in filme de actiune. Acum ma aflu intr-o perioada extraordinara din punct de vedere al carierei. Dupa succesul filmelor din seria «Taken», se pare ca Hollywoodul ma vede intr-o alta lumina. Am primit foarte multe scenarii ale unor viitoare filme de actiune, iar asta e minunat. Insa nu mi s-a urcat la cap. E flatant, intr-adevar. Insa exista totusi o limita", a spus actorul irlandez intr-un interviu pentru The Guardian, citat de Mediafax.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.