Crime + Investigation® prezinta un nou sezon din serialul „Crime care au socat Marea Britanie” care dezvaluie in exclusivitate dedesubturile crimelor care au ramas in memoria unei tari intregi. Noile episoade vor fi transmise in fiecare luni, de la ora 23:00, incepand cu 11 septembrie.
In sezonul 7 din serialul „Crime care au socat Marea Britanie”, telespectatorii vor descoperi noi informatii despre faradelegerile care au zguduit opinia publica si au schimbat Marea Britanie pentru totdeauna. Productia, prezentata de Dermot Murnaghan, va surprinde povestile zguduitoare prin prisma celor implicati, analizand evenimentele care au condus la comiterea unor asemenea atrocitati si efectele devastatoare pe care le-au avut.

Potrivit unui comuniocat remis 9am, pentru a arata un portret cat mai apropiat de realitate, fiecare episod va contine reconstituri dramatice, declaratii ale martorilor, interviuri ale politistilor, filmari de arhiva si marturii ale victimelor si familiilor implicate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.