Jamie Foxx si Katie Holmes ar forma un cuplu inca din anul 2013, insa cei doi nu s-au afisat impreuna, pana acum, din cauza unor clauze contractuale, prevazute de divortul lui Katie de Tom Cruise. 
Se pare ca Jamie Foxx si Katie Holmes si-ar fi inceput relatia in 2013, insa cei doi au respins zvonurile, precizand ca sunt doar prieteni apropiati, noteaza Libertatea.ro.

Cei doi au incercat sa ascunda relatia, intrucat, la divortul de Tom Cruise, din 2012, Katie Holmes a acceptat o clauza potrivit careia nu se poate afisa cu niciun barbat, timp de 5 ani de la divort.

Daca incalca aceasta conditie, Katie ar fi pierdut suma de 12,5 milioane de dolari, pe care a primit-o in urma divortului de la fostul sot, dar si pensia alimentara pentru fetita in varsta de 11 ani, in valoare de 50.000 de dolari pe luna.

Jamie Foxx si Katie Holmes s-au afisat impreuna, dupa expirarea clauzei

Cand perioada de cinci ani a trecut, Katie Holmes nu s-a mai ferit sa se afiseze cu noul sau iubit, Jamie Foxx, cu care se pare ca are o relatie de peste patru ani.

Cei doi au fost fotografiati pentru prima data impreuna, luni, pe o plaja din Malibu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.