Actrita americana Meghan Markle a vorbit pentru prima data, public, despre relatia sa cu Printul Harry. Declaratiile au fost facute in cadrul unui interviu pentru revista Vanity Fair. 

Cunoscuta pentru rolul sau in serialul american "Suits", Markle a declarat ca povestea dintre ea si Printul Harry a inceput cu multe luni inainte ca lumea sa afle.

"Suntem un cuplu. Suntem indragostiti. (...) Suntem fericiti. Personal, ador o poveste de dragoste frumoasa", a declarat Meghan pentru Vanity Fair, citat de Digi24.ro.

Actrita in varsta de 36 de ani l-a intalnit pe Print in vara anului 2016, la Londra, prin intermediul unor prieteni comuni.

"Am inceput sa ne vedem extrem de discret timp de circa sase luni inainte sa afle presa si am lucrat in toata acea perioada, astfel incat singurul lucru care s-a schimbat a fost perceptia oamenilor", a adaugat Meghan Markle.

Printul Harry a recunoscut relatia cu actrita americana inca din luna noiembrie.

Intrebata cum a schimbat-o aceasta relatie, Markle a precizat ca "Nimic nu s-a schimbat in privinta mea. Sunt inca aceeasi persoana".

Cu toate acestea, actrita recunoaste ca relatia cu una dintre cele mai urmarite personalitati de pe planeta nu este lipsita de dificultati si ca "in unele zile poate fi mai dificil decat in altele. Am insa intotdeauna acest sistem de sprijin in jurul meu si, bineinteles, sprijinul iubitului meu", a completat ea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.