Sofia Vergara a castigat procesul pe care fostul sau logodnic, Nick Loeb, l-a intentat in 2015, in vederea obtinerii "custodiei" celor doi embrioni congelati. 

Fostul logodnic a intentat acest proces, din dorinta de a proteja si de a duce la termen cei doi embrioni congelati ai actritei columbiene, creati in timpul relatiei cu acesta. Cele doua fetite ar fi urmat sa vina pe lume prin intermediul unei mame-surogat. Sofia Vergara s-a opus acestei initiative, iar instanta i-a dat dreptate.

Nick Loeb a incercat mai multe modalitati de a convinge instanta din statul Louisiana, stat favorabil politicilor "pro-viata", ce ofera protectie speciala pentru embrionii congelati: a invocat "dreptul la viata", le-a oferit nume embrionilor: Emma si Isabella si le-a creat conturi bancare pentru studii.

Cei doi fosti logodnici au semnat un contract cu ART Reproductive Center din Beverly Hills, prin care niciunul dintre ei nu poate sa foloseasca embrionii fara acceptul celuilalt, informeaza Digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.