Pink a tinut un discurs emotionant cand a urcat pe scena de la MTV Video Music Awards 2017 pentru a-i fi inmanat premiul Michael Jackson Video Vanguard Award, scrie digi24.ro.

"Stiu ca nu am prea mult timp, dar as vrea sa va spun rapid o poveste. Recent, cand imi conduceam fetita la scoala mi-a spus din senin: mama, eu sunt cea mai urata fetita pe care o stiu. Iar reactia mea a fost: Huh? Iar ea a zis: da, arat ca un baiat cu parul lung. Iar prin cap mi-a trecut: Doamne, ai sase ani, de unde vine asta? Cine ti-a spus asta? Dar nu am spus nimic, ci m-am dus acasa si i-am facut o prezentare in PowerPoint, cu toti artistii androgini care isi traiesc viata asa cum vor si care probabil inca sunt batjocoriti zilnic, insa continua sa ne inspire pe toti. Vorbesc despre artisti precum Michael Jackson, David Bowie, Freddie Mercury, Annie Lennox, Prince si Janis Joplin, George Michael sau Elton John.

Apoi am vrut sa stiu de ce crede ea ca e urata si mi-a spus: pai, arat ca un baiat. Si i-am zis: cum crezi ca arat eu atunci? Mami, tu esti frumoasa. Multumesc, dar cand oamenii rad de mine fix asta spun: ca arat ca un baiat, ca sunt prea masculina, corpul meu e prea puternic. Si atunci am intrebat-o: ma vezi pe mine ca imi las parul lung? Si mi-a spus: nu, mami. Ma vezi pe mine ca imi schimb corpul? Nu, mami. Ma vezi pe mine sa schimb modul in care ma prezint in fata lumii? Nu, mami. M-ai vazut pe mine ca umplu stadioane din intreaga lume la concerte? Da, mami. Asa ca, micuta mea, noi nu ne schimbam. Noi ii ajutam pe alti oameni sa se schimbe, astfel incat sa vada mai multe tipuri de frumusete in lume", a declarat Pink.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.