Tudor Chirila s-a numarat, duminica seara, printre cei care au manifestat in Piata Victoriei impotriva proiectului privind modificarea legilor din justitie anuntat Tudorel Toader.

Piata Victoriei. In jur de 2.000 de drogati platiti de Soros la 20:45”, a scris artistul pe pagina de Facebook, mesajul fiind insotit si de un videoclip. „Sunt aproape 1.000 de oameni in Piata Victoriei, care in curand vor fi „drogati”, „sorosisti” si mai stiu eu ce - banii de la Soros inca nu au ajuns.

Lasand gluma la o parte, oamenii par sa inteleaga ca e nevoie de un tip de solidaritate in fata dezastrului care se anunta in curand. Din februarie se pare ca astia au mai uitat, si trebuie sa le amintim, ce sa facem”, spune artistul in videoclipul postat pe Facebook, potrivit Digi24.ro.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.