Medicii legisti anuntat cauza mortii actorului de comedie Jerry Lewis, care a incetat din viata la varsta de 91 de ani.

Autoritatile din Las Vegas au anuntat initial ca Jerry Lewis a murit din cauza cardiopatiei ischemice, insa, legistul John Fudenberg a anuntat luni ca actorul a murit din cauza unei afectiuni cardiace si vasculare in stadiu terminal, informeaza The Hollywood Reporter.

Conform presei americane, actorul a decedat in locuinta sa, informatie confirmata de agentul starului.

In iunie, Jerry Lewis fusese spitalizat in urma unor probleme de sanatate in Las Vegas. Actorul s-a confruntat cu diverse probleme de sanatate in trecut, inclusiv o spitalizare in 2012 pentru probleme cauzate de glicemie, si in 2011 pentru oboseala cronica, durere de spate cronica.

Jerry Lewis (nascut Joseph Levitch la 16 martie 1926 in Newark, statul New Jersey, Statele Unite) este actor evreu-american de film si TV, regizor, scenarist si producator. A aparut in filme si emisiuni de televiziune incepand cu anul 1949 pana in 2006.

Jerry Lewis a format in anii 1940, impreuna cu Dean Martin un cuplu care va devini in scurt timp apreciat mai intai la radio, apoi in televiziune unde au fost protagonistii unei emisiuni de comedie in anii 1950 numita ''The Colgate Comedy Hour''. Cuplul a jucat intr-o serie de filme produse de celebra companie Paramount. Parteneriatul lor a luat sfarsit in 25 iulie 1956.

Dupa despartirea de Dean Martin, Jerry Lewis va deveni in scurt timp un mare star de comedie. Va urma o serie de filme produse de Hal B. Wallis, ”The delicate delinquent” (1957), ”Rock a bye Baby” (1958), ”The Geisha Boy” (1958).

Citeste si: Doliu in lumea filmului dupa moartea actorului Jerry Lewis."Eu exist pentru ca el a existat", sustine Jim Carrey


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.