Rapperii Drake si Future au fost dati in judecata in aceasta saptamana de o femeie care cere daune de 25 de milioane de dolari, dupa ce ar fi fost violata la un concert pe care cei doi l-au sustinut in urma cu un an in orasul Nashville din statul american Tennessee, informeaza people.com.

In procesul intentat in aceasta saptamana la un tribunal federal, femeia sustine ca neglijenta artistilor si a altor persoane implicate in organizarea concertului a facut posibil atacul, care ar fi avut loc pe 14 august 2016, la un concert pe care cei doi rapperi il sustineau la Bridgestone Arena din Nashville, Tennessee.

Femeia sustine ca in timpul concertului a fost abordata de un barbat ”asociat cu Bridgestone Arena” care i-a propus sa o conduca in spatele scenei pentru a intalni artistii. Femeia a mentionat ca a fost atacata de acel barbat brusc, in timp ce il urma.

Atacatorul, indentificat ulterior drept Leavy Johnson, a fost arestat si asteapta sa fie judecat pentru viol, potrivit The Tennessean.

Femeia a mai spus ca Leavy Johnson mai fusese arestat pentru asalt anterior, iar companiile care au organizat evenimentul si au asigurat serviciile de securitate, precum si cei doi rapperi, ar fi trebuit sa stie ca angajarea lui ”va reperzenta un risc absurd in privinta sigurantei celorlalti”.

Femeia cere plata unor daune in valoare de 25 de milioane de dolari, precum si acoperirea cheltuielilor de judecata.

Reprezentantii companiilor implicate, ai rapperului canadian Drake si ai rapperului american Future nu au putut fi contactati de People.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.