In procesul intentat in aceasta saptamana la un tribunal federal, femeia sustine ca neglijenta artistilor si a altor persoane implicate in organizarea concertului a facut posibil atacul, care ar fi avut loc pe 14 august 2016, la un concert pe care cei doi rapperi il sustineau la Bridgestone Arena din Nashville, Tennessee.

Femeia sustine ca in timpul concertului a fost abordata de un barbat ”asociat cu Bridgestone Arena” care i-a propus sa o conduca in spatele scenei pentru a intalni artistii. Femeia a mentionat ca a fost atacata de acel barbat brusc, in timp ce il urma.

Atacatorul, indentificat ulterior drept Leavy Johnson, a fost arestat si asteapta sa fie judecat pentru viol, potrivit The Tennessean.

Femeia a mai spus ca Leavy Johnson mai fusese arestat pentru asalt anterior, iar companiile care au organizat evenimentul si au asigurat serviciile de securitate, precum si cei doi rapperi, ar fi trebuit sa stie ca angajarea lui ”va reperzenta un risc absurd in privinta sigurantei celorlalti”.

Femeia cere plata unor daune in valoare de 25 de milioane de dolari, precum si acoperirea cheltuielilor de judecata.

Reprezentantii companiilor implicate, ai rapperului canadian Drake si ai rapperului american Future nu au putut fi contactati de People.