La numai sapte de la lansare, videoclipul melodiei "Despacito" a atins cifra de 3 miliarde de vizualizari pe YouTube.

"Ce onoare... cel mai vizionat videoclip din istorie si primul care atinge cifra de 3 miliarde de vizualizari... si in spaniola! Multumesc tuturor celor implicati, fanilor pentru ca au sarbatorit acest cantec cu noi si multumesc Puerto Rico pentru ca a fost cea mai frumoasa scena din lume. Traiasca muzica latino!", a scris Luis Fonsi pe contul sau de Instagram.

Clipul a devenit cel mai urmarit in istoria YouTube, dar si primul video incarcat pe aceasta platforma care a fost vizionat de peste 3 miliarde de ori, scrie digi24.ro.

Melodia "Despacito"a spart topurile pe platformele de streaming, fiind ascultata de peste 4,6 miliarde de ori, pe serviciile de streaming, depasind melodia "Sorry" a lui Justin Bieber, fiind cea mai ascultata melodie la nivel mondial.

Melodia "Despacito" a urcat la categoria de disc de diamant in Spania, datorita reproducerilor in "streaming", ce ar echivala cu 80 de milioane de ascultari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.