Patricia Teicu, fiica lui Marius Teicu, a murit miercuri, 2 august, fiind bolnava de leucemie.

Patricia Teicu Radulescu a descoperit in 2015 ca are cumplita boala si de atunci a dus o batalie lunga, iar familia si prietenii au facut tot posibilul sa o ajute.

Anul trecut, Marius Teicu a facut apel la prietenii si admiratorii tai, cerandu-le sa doneze sange pentru fiica sa, internata in spital. In luna martie a acestui an, Patricia a declarat, la un post de televiziune, ca s-a vindecat si ca se simte foarte bine, multumindu-le celor care au ajutat-o.

La sfarsitul lunii iulie, fiica artistului Marius Teicu a implinit 40 de ani, insa aniversarea a gasit-o internata in spital la Terapie Intensiva, de cateva saptamani. Patricia era casatorita cu actorul Adi Radulescu si aveau impreuna doi copii, Andrei (10 ani) si Casandra (7 ani).


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.