Membrii Familiei Regale stiu intotdeauna cum sa se imbrace potrivit pentru fiecare ocazie, motiv pentru care atunci cand pleaca in vizite oficiale, trebuie sa aiba in bagaj si haine inchise la culoare.

Efectul "Kate Middleton" este bine cunoscut, alegerile sale indreptand mereu atentia opiniei publice asupra sa.

Putine persoane stiu, insa, ca membrii Familiei Regale trebuie sa aiba mereu haine negre in bagaj atunci cand calatoresc, in cazul in care una dintre rudele sale moare. In acest mod se asigura ca in momentul in care se vor intoarce acasa isi vor manifesta respectul fata momentul sumbru in care se afla tara, noteaza indy100.com.

Aceasta politica este obligatorie pentru toate calatoriile pe care Familia Regala le intreprinde, pentru a nu se repeta astfel incidentul din anul 1952, cand regina Elizabeta II-a, aflata intr-o vizita in Kenya a aflat ca tatal sau, George al VI-lea, a murit. Regina nu a avut o rochie neagra in bagaj, fiind nevoita sa se intoarca in Marea Britanie imbracata "necorespunzator". Din fericire, cand s-a intors in tara, i s-a adus o rochie neagra, in care s-a schimbat inainte de a iesi din avion, scrie digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.