Cantareata Marina Scupra a murit, duminica, la varsta de 49 de ani. Ea fusese diagnosticata cu cancer in luna aprilie a acestui an.

Sotul Marinei Cupra, voleibalistul Claudiu Pitigoi, a confirmat decesul artistei.

O boala nemiloasa cu o evolutie rapida a doborat-o fara sa ne dea ragazul de a ne dezmeticit. Fac un apel la bun simt si discretie din partea tuturor. Marina a trait discret toata viata”, a spus Claudiu Pitigoi, intr-un mesaj public trimis presei.

Marina Scupra s-a stins la spitalul Elias din Capitala, la doar 49 de ani.

Marina Scupra a debutat in muzica in 1983, la Festivalul Mamaia, pe cand avea doar 15 ani. Cantareata a fost casatorita cu compozitorul Dan Dimitriu caruia i-a daruit doi copii, Antonia si Dragos. Dupa despartirea de acesta, ea s-a casatorit cu voleibalistul Claudiu Pitigoi. Marina Scupra isi rarise aparitiile publice pentru a se dedica familiei si era profesoara de canto la Școala Populara de Arta, scrie libertatea.ro.



Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.