HISTORY® lanseaza o noua provocare pentru temerarii serialului “Singuri”.

Din 30 iulie, de la ora 22:00, televiziunea propune un format diferit al arhicunoscutului reality show prin seria “Singuri: Pierduti in salbaticie”, in care participantii vor fi grupati in sapte echipe formate din membri de familie. Acestia vor calatori in nordul Insulei Vancouver, o zona izolata si cu teren accidentat din Columbia Britanica, cunoscuta sub numele de “Coasta de Vest”.

Cei 14 participanti vor fi separati la inceputul show-ului de perechea lor, fiind lasati la zeci de kilometri departare unul de celalalt. Fiecare va trebui sa-l localizeze pe cel apropiat lui in inima salbaticiei si sa supriavietuiasca cat de mult posibil pe cont propriu.

La fel ca in editiile precedente, participantii vor avea la dispozitie doar continutul unui rucsac mic, echipamente de filmare cu care sa documenteze experienta si zece unelte pe echipa. Din momentul in care se vor regasi, echipele vor trebui sa isi construiasca propriul adapost, sa gaseasca hrana si sa se adapteze conditiilor dure din regiune, pentru a avea sansa sa castige marele premiu de 500.000 de dolari.

Potrivit unui comunicat remis 9am, in primul episod din “Singuri: Pierduti in salbaticie” telespectatorii vor avea ocazia sa cunoasca cele sapte echipe si sa meaga in spatele camerelor pentru a afla de ce este nevoie pentru a participa in cadrul unui asemenea show.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.