Din ce in ce mai multi turisti sunt interesati sa viziteze Puerto Rico dupa ce au ascultat piesa "Despacito", cantata de Luis Fonsi si Daddy Yankee. 

A devenita cea mai ascultata melodie pe platformele de streaming, iar acum reuseste sa atraga turisti in Puerto Rico, datorita referintelor care se fac in versurile piesei.

Potrivit informatiilor furnizate de site-ul Hotels.com, la doua luni de la lansarea remixului, cautarile pentru vacante in Puerto Rico au crescut cu 45%, in comparatie cu aceeasi perioada a anului trecut.

„S-ar parea ca piesa si remixul ei au declansat un real interes pentru Puerto Rico“, a declarat pentru „Huffington Post“ un reprezentant al companiei Kayak, potrivit adevarul.ro.

In cazul unei alte companii de booking, Hopper, cautarile pentru zboruri catre Puerto Rico au crescut cu 58% in luna in care a fost lansat cantecul, media fiind in mod general la 33%. „Piesa a crescut in mod real cautarile pentru Puerto Rico cu 25%“, a declarat un purtator de cuvant de la Hopper.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.