David Benioff si D.B. Weiss au dezvaluit o serie de detalii despre cel mai nou proiect, pe care il realizeaza, din nou, in colaborare cu HBO. Serialul drama "Confederate" vorbeste despre evenimentele care au declansat cel De-al Treilea Razboi American Civil. 

Confederate „cronicizeaza evenimentele care au determinat declansarea celui De-al Treilea Razboi American Civil. Seria se desfasoara intr-o cronologie alternativa, unde statele sudice s-au separat cu succes de Uniune, dand nastere unei natiuni in care sclavia ramane legala, transformandu-se intr-o institutie moderna”, dezvaluie un comunicat de presa, citat de nme.com.

Filmarile vor incepe dupa ce se incheie ultimul sezon din seria Game of Thrones.

„Povestea urmareste o multime de personaje de pe ambele parti ale zonei demilitarizate Mason-Dixon – luptatori pentru libertate, vanatori de sclavi, politicieni, abolitionisti, jurnalisti, directori ai unui conglomerat de detinatori de sclavi si familii ale oamenilor rapiti”, anunta acelasi comunicat.

In ceea ce priveste echipa, creatorii Game of Thrones au declara ca: „am discutat despre Confederate de ani buni. Initial ca un concept pentru un film de lungmetraj. Dar experienta noastra cu Game of Thrones ne-a convins ca nimeni nu ne ofera o oportunitate mai buna de punere in scena decat HBO. Nu vor fi dragoni sau Luptatori Albi in aceasta noua serie, dar noi o sa cream o lume, iar pentru asta nu ne imaginam alti parteneri mai buni decat Nichelle (nr. Nichelle Tramble Spellman - The Good Wife) si Malcolm (Malcolm Spellman - Empire), care ne-au impresionat cu spiritul lor, imaginatia si abilitati necesare jocului Scrabble.”


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.