Pe 22 si 23 iulie, Cetatea Enisala isi redeschide portile pentru o serie de concerte sustinute de artisti nationali si internationali, ateliere creative, jocuri si concursuri si un parc de distractii fantastic.

Sub patronajul Consiliului Judetean Tulcea, Centrul Cultural „Jean Bart” Tulcea si Asociatia Culturala Spectaculis organizeaza festivalul „ENISALA CASTELFEST 2017”, in perioada 22-23 iulie a.c., la Cetatea Enisala - singura cetate medievala din Dobrogea (situata pe raza comunei Sarichioi din judetul Tulcea).

Festivalul va fi unul multicultural, fiind stiut faptul ca Tulcea este judetul cu cel mai bogat areal multicultural din Romania, datorat celor 14 etnii ce locuiesc aici in armonie. Tocmai din acest motiv, ansambluri muzicale multietnice din aceasta zona vor fi invitate sa prezinte mici momente culturale specifice.

Potrivit unui comunicat remis 9am, festivalul va fi un punct de atractie pentru parinti, dar si pentru copii. In cadrul evenimentului va fi creat un oras medieval menit sa ii „transporte” pe vizitatori, in vremurile de altadata. Copiii vor fi cei mai fericiti, acestia avand prilejul sa invete despre viata din perioada de glorie a cetatii Enisala, vor invata sa picteze pe scuturi sau vor lua parte la activitatile desfasurate in cadrul atelierelor tematice de olarit, pielarie, teatru si lupte medievale. Participantii la ateliere vor fi imbracati in haine de epoca si vor putea sa isi insuseasca o frumoasa lectie despre viata de acum 500 de ani. Totodata, copiii vor avea la dispozitie un frumos parc de distractii, care va functiona in cele doua zile ale „ENISALA CASTELFEST 2017”.

Retail jobs

Atmosfera va fi antrenata de MC Nino cu jocuri si concursuri, adecvate spectatorilor de toate varstele. De asemenea, MC Nino ii va introduce in stilul sau caracteristic, pe artistii romani si straini care vor incanta publicul cu programe muzicale variate, de la folk-rock la concerte tribut in memoria legendelor muzicii. Astfel, in prima zi a „ENISALA CASTELFEST 2017”, 22 iulie a.c., vor concerta trupe tribut internationale: Zen Garden va interpreta melodiile grupului U2, New Jersey ii va aduce in fata dumneavoastra pe cei de la Bon Jovi, iar Queen Legend, va vor face sa va amintiti de legendarul grup Queen.

In cea de-a doua zi a festivalului, 23 iulie a.c., vor performa artisti indragiti din Romania: Radu Captari, Accuarella Band, Zuralia Orchestra si Directia 5. In fiecare zi, in deschiderea trupelor consacrate pe scena festivalului vor concerta trupe locale din Dobrogea, reprezentante ale etniilor conlocuitoare din judetul Tulcea.

Citeste si:
VIDEO Echipa Asia Express se distrează în pauze pe melodiile lui...
VIDEO Cum se distrează echipa...

Portile „ENISALA CASTELFEST 2017” vor fi deschise incepand cu ora 10:00, iar intrarea publicului este gratuita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.