Dupa ce miercuri a suferit o lovitura grava la cap in timpul filmarilor pentru cel de-al optulea sezon al serialului "The Walking Dead", cascadorul John Bernecker a incetat din viata.

Cascadorul, care a cazut de la altitudine de 6 metru pe o podea de beton, a fost transportat la spital cu elicopterul si a fost conectat la un ventilator. Din pacate, a murit la spitlul din Atlanta.

Productia acestui sezon a fost momentan oprita dupa incidentul nefericit, informeaza The Telegraph.

"Anuntam cu parere de rau ca John Bernecker, un cascador talentat pentru serialul The Walking Dead si alte show-uri de televiziune si filme, a suferit rani grave intr-un accident tragic petrecut pe platourile de filmare. A fost transportat imediat la spitalul din Atlanta si am oprit temporar productia"
, a declarat un purtator de cuvant al AMC, potrivit hotnews.ro.

''John merita sa fie vazut de toti neurochirurghii si doctorii pana cand unul va vedea viata in el pe care stim cu totii ca o are si sa ni-l aduca inapoi. Nu e corect", a scris Jennifer Cocker, prietena sa pe Facebook imediat dupa accident.

O ancheta a fost deschisa in acest caz.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.