LifeStar 3 Iulie 2017 17:02 de Clara Vacaru
Actrita Stevie Ryan a fost gasita moarta in casa ei din Los Angeles, prima ipoteza in acest caz fiind sinuciderea.

Din primele informatii se pare ca actrita s-ar fi sinucis, aceasta fiind gasita spanzurata in propria locuinta, scrie dailymail.co.uk.

Inainte de a fi gasita fara viata, Stevie Ryan a postat un mesaj pe contul ei de socializare in memoria bunicului ei, la care a tinut foarte mult: „Barbatul visurilor mele va fi doar in visele mele. Imi va fi dor de tine in fiecare zi, pentru totdeauna, Te iubesc”, a scris Stevie Ryan pe contul ei de Twitter.

Stevie Ryan a devenit celebra in urma unor filmulete amuzante in care parodia mai multe vedete, printre care Justin Bieber, Lady Gaga sau Amy Winehouse. In plus, ea si-a castigat celebritatea regizand si jucand intr-un film pe care l-a postat singura pe Youtube. Filmuletul a devenit rapid viral, acesta strangand un numar record de vizualizari, scrie avantaje.ro.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.