LifeStar 1 Iulie 2017 16:34
La sfatul medicilor, Adele a decis sa-si anuleze doua concerte pe care ar fi trebuit sa le sustina in acest weekend pe stadionul Wembley din Londra.

"A trebuit sa fac un efort mult mai mare decat in mod obisnuit. Se pare ca mi-am deteriorat coardele vocale. La sfatul medicilor, pur si simplu nu pot canta in acest weekend", a scris vedeta pe Twitter.

Cantareata sustine ca si-a dorit atat de mult sa tina oncertele, incat a luat chiar in considerare varianta de a mima.

"Insa, nu am facut niciodata asta si nu va pot face asa ceva nici intr-un million de ani. Nu as fi eu acolo. Imi pare rau ca va dezamagesc. Stiti ca nu as lua o asemenea decizie daca nu ar fi cu adevarat necesar", subliniaza ea.

Desigur, fanii isi vor putea recupera contravaloarea biletelor, in cazul in care concertele nu vor fi reprogramate, scrie digi24.ro, care citeaza News.ro.

Adele Laurie Blue Adkins, cunoscuta ca Adele, este cantareata si compozitoare. Ea a debutat la 19 ani si s-a bucurat de un real succes comercial, fiind apreciata si de criticii muzicali. Adele a fost prima artista care a primit premiul Critics' Choice la BRIT Awards, iar in 2012 a castigat sase premii Grammy. Inzestrata cu o voce exceptionala, artista nu s-a ferit sa exprime deziluziile sale in dragoste in melodii precum "Someone Like You" si "Rolling in the Deep". Cel de-al treilea album al cantaretei, intitulat "25", a fost lansat pe 20 noiembrie, batand toate recordurile, atat pe piata britanica, cat si in SUA.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.