Cantareata americana Beyonce a nascut gemeni la Los Angeles, au anuntat mai multe celebritati pe site-urile lor, sambata, potrivit Reuters.

Beyonce, in varsta de 35 de ani, si producatorul Jay Z, sunt deja parintii lui Blue Ivy, care are 5 ani.

E! News, care a citat surse neindentificate, a anuntat nasterea si ca Jay Z si Blue Ivy au fost vazuti joi, in zona spitalului din Los Angeles.

Us Weekly, de asemenea a citat surse neindentificate, care au spus ca cei doi le-au urat bun venit pe lume gemenilor.

"Bey si Jay sunt fericiti si au inceput sa raspandeasca vestea in familie si cu prietenii apropiati", a spus o sursa pentru revista People.

Reuters nu a putut verifica informatia. Un reprezentant al cantaretei nu a oferit niciun comentariu. Site-urile celebritatilor nu au oferit informatii detaliate despre eveniment, precum data nasterii gemenilor si nici sexul copiilor.

Beyonce si-a anuntat sarcina pe Instagram, in februarie. Anuntul a primit 8 milioane de like-uri in primele 24 de ore, devenind cel mai apreciat moment de pe retea.

Beyoncé si Jay Z s-au casatorit pe 4 aprilie 2008. Fiica lor, Blue Ivy, s-a nascut pe 7 ianuarie 2012.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.