LifeStar 9 Iunie 2017 12:05 de Clara Vacaru
Formatia lui Dan Bursuc a sustinut un concert de manele la finalul proiectiei documentarului BBC - ”Regii manelelor”, de la Festivalul International de Film Transilvania 2017.

”Sunteti un public extraordinar. De la anul vom fi permanent alaturi de voi. Ne-ati facut sa ne simtim regeste”, a declarat la finalul concertului Dan Bursuc.

Publicul a ovationat la final, a dansat si i-a aplaudat pe cantaretii lui Dan Bursuc. ”Publicul te face fericit”, a mai scris Dan Bursuc pe pagina de Facebook.

Tudor Giurgiu, organizatorul TIFF, a postat pe Facebook un videoclip de la finalul proiectiei.

Nebunie, haos, dans, energie la The New Gypsy Kings/Regii manelelor. Casa de Cultura a Studentilor it's on fire la concertul Kana Jambe. And, on the top, in timp ce filmam, un voluntar m-a avertizat politicos «va rog sa nu filmati, nu e voie». M-am dat deoparte si am filmat totusi bucuros”, a scris regizorul.

Editia a 16-a a TIFF se desfasoara in perioada 2 - 11 iunie la Cluj-Napoca, urmand sa fie proiectate 225 de filme, dintre care 188 de lungmetraje si 37 de scurtmetraje din 53 de tari.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.