"Presedintele triseaza si scapa nepedepsit si se foloseste de Casa Alba pentru a castiga bani si ii va deposeda pe oameni de asigurarile lor medicale, iar oamenii vor muri. E scandalos. Incepi sa te simti ca atunci cand strigi «Incendiu!», dar nimeni nu te aude", a declarat Cher.

"Democratii au dat-o in bara atat de rau in mesajul lor catre populatie, iar conducerea lor este prea imbatranita", a completat cantareata.

Artista a dezvaluit ca i-a oferit candidatei democrate Hillary Clinton si un sfat: "I-am spus lui Hillary ca ar trebui sa angajeze un grup de tineri din generatia «Millennials» care sa ii dea idei noi despre cum ar trebui sa arate o guvernare".

Cher, nascuta pe 20 mai 1946, este o cantareata, actrita, compozitoare si producatoare americana de origine armeana. Dupa ce a devenit cunoscuta in 1965 in calitate de membru al duoului pop-rock Sonny & Cher, a reusit sa isi construiasca si o cariera solo de succes. Cu o cariera de peste 50 de ani, Cher este una dintre cele mai cunoscute cantarete pop, iar albumele sale s-au vandut in peste 100 de milioane de copii pe plan mondial. Artista americana a fost recompensata cu numeroase premii si trofee, inclusiv un premiu Oscar, un premiu Grammy, trei premii Emmy si trei Globuri de Aur.