LifeStar 19 Mai 2017 15:30
Seria documentara originala “Evadare din secta poligama”, difuzata in premiera si in exclusivitate de Crime + Investigation®, prezinta drama a trei tinere care au scapat dintr-o secta poligama cu cativa ani in urma si care, in prezent, ajuta alti membri sa evadeze si sa se adapteze la viata din afara sectei. Serialul este transmis in fiecare sambata, incepand cu 20 mai, de la ora 23:00.

Protagonistele seriei – surorile Andrea, Jessica si Shanell – au parasit in tinerete, in mod curajos, clanul Kingston, un grup de poligami din orasul Salt Lake din Utah (SUA), cunoscut drept “Ordinul”. La mai mult de 10 ani dupa evadarea lor, cele trei s-au angajat sa ajute alti oameni sa scape de cultul poligam in care s-au nascut si in care au fost crescuti, sprijinindu-i ulterior sa isi organizeze vietile in afara sectei.

Potrivit unui comunicat remis 9am, fiecare episod arata modul in care surorile ajuta deopotriva prieteni si straini, aflati in diferite stagii ale procesului de evadare – unii dintre acestia doar recunosc nevoia de a pleca, altii cauta in mod activ sa fuga, iar ceilalti se chinuie sa se adapteze la conditiile dificile din lumea reala.

Toate povestile prezentate telespectatorilor vor arata faptul ca incercarea de a scapa din secta poligama presupune o calatorie periculoasa si, de cele mai multe ori, de durata si ca cei care indraznesc sa renunte la acest stil de viata se confrunta ulterior cu dificultati emotionale. Evitati de cele mai multe ori de propriile comunitati, cu familia si credinta lor schimbate pentru totdeauna, acestia sunt deseori tentati sa se intoarca la singura lume pe care au cunoscut-o. Insa prin consilierea si suportul continuu oferit de cele trei surori, victimele reusesc sa creeze o noua comunitate si un sistem de sprijin independent de lumea pe care au lasat-o in urma.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.