LifeStar 19 Mai 2017 12:36
Cantaretul rock Chris Cornell, fostul solist al trupelor Soundgarden si Audioslave, s-a sinucis prin spanzurare, au anuntat medicii legisti din Detroit.

"Bazandu-ne pe observatiilor noastre, anchetam cazul ca o posibila sinucidere. Atunci cand politistii au ajuns in camera, l-au gasit pe Chris Cornell intins in baie (...) mort. Anchetam moartea ca pe o posibila sinucidere, dar asteptam examinatorul medical pentru a stabili cauzele decesului si modul in care a survenit acesta", a declarat anterior Michael Woody directorul pentru relatii cu publicul al politiei din Detroit, potrivit ziare.com.

Raportul realizat in urma unei autopsii preliminare realizata la Wayne County Medical Examiner's Office, arata ca ca decesul a fost cauzat de sinucidere prin asfixiere, scrie digi24.ro.

Roportul nu a fost inca finalizat.

Brian Bumbery a declarat pentru The Associated Press ca starul a murit miercuri noaptea in Detroit. Moartea sa a fost catalogata drept "brusca si neasteptata", iar sotia si familia se afla in stare de soc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.