LifeStar 17 Mai 2017 18:45 de Clara Vacaru
Raperul Cheloo de la trupa Parazitii a fost condamnat, miercuri dupa-amiaza, de Tribunalul Prahova, la doi ani de inchisoare cu suspendare si la o perioada de supraveghere de patru ani, precum si la o amenda penala echivalenta cu 180 de zile de munca in folosul comunitatii, in dosarul de trafic de droguri, in care artistul si-a recunoscut faptele.

Tribunalul Prahova s-a pronuntat in dosarul de trafic de droguri in care Stefan Catalin Ion a incheiat un acord de recunoastere a vinovatiei, magistratii dispunand in cazul acestuia o pedeapsa de doi de inchisoare cu suspendare, o perioada de supraveghere de patru ani si o amenda penala echivalenta cu 180 de zile de munca in folosul comunitatii sau plata unei sume in bani.

Stefan Catalin Ion, cunoscut publicului sub numele de scena Cheloo, a fost prezent, miercuri, la Tribunalul Prahova, unde s-a judecat dosarul in care este acuzat de trafic de droguri.

La sosirea sa la Tribunalul Prahova, Cheloo le-a spus jurnalistilor ca a venit la ”un eveniment monden”. ”Lansare de album Parazitii, o piesa noua, eveniment monden” a spus Chelo.

Cheloo si-a recunoscut faptele

In fata instantei, Stefan Catalin Ion a recunoscut faptele si a spus ca este de acord cu pedeapsa de doi ani cu suspendare si patru ani supraveghere, iar la iesirea din sala de judecata a afirmat ca imaginea sa este atat de deteriorata incat procesul de trafic de droguri nu o poate agrava.

Procurorii DIICOT au dispus, la sfarsitul lunii trecute, sesizarea instantei de judecata, cu acord de recunoastere a vinovatiei, in dosarul in care Cheloo este cercetat pentru trafic de droguri de risc, potrivit unor surse judiciare. Acestea spun ca artistul a recunoscut ca a oferit prietenilor cannabis pentru consum, dar ca nu a vandut stupefiante.

Surse apropiate dosarului au declarat pentru News.ro ca DIICOT a finalizat ancheta in care Cheloo este urmarit penal pentru trafic de droguri de risc si ca procurorii au sesizat Tribunalul Prahova dupa ce Catalin Stefan Ion a incheiat un acord de recunoastere a vinovatiei.

Potrivit acelorasi surse, artistul a declarat in fata procurorilor ca a oferit unor prieteni cannabis pe care il detinea pentru consum propriu, precizand ca nu a vandut stupefiante.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.