LifeStar 17 Mai 2017 12:17 de Clara Vacaru
Catalin Stefan Ion, cunoscut drept Cheloo de la Parazitii, a incheiat un acord de recunoastere a vinovatiei cu procurorii in dosarul in care este cercetat pentru detinere si trafic de droguri. Pedeapsa propusa de procurori este de doi de inchisoare cu suspendare.

Cheloo a recunoscut in fata procurorilor ca a consumat marijuana, dar a spus ca nu a vandut altcuiva.

La iesirea din sala de judecata, Cheloo a precizat ca nu acest dosar de trafic de droguri nu are cum sa-i afecteze imaginea. „Mi-am recunoscut greselile! Imaginea mea este atat de deteriorata, de-o viata, incat acest dosar nu are cum sa-mi afecteze imaginea. Eu nu-mi fac foarte des autocritica, decat in gluma. Decizia judecatorilor este cea care trebuie acceptata, nu mai conteaza daca eu sunt de acord sau nu cu ce s-a intamplat. Nu am o problema, sunt foarte relaxat, viata merge inainte. Astept si eu decizia judecatorilor cu aceeasi nerabdare ca si voi”, a declarat artistul, potrivit Digi24.ro.

Cheloo a fost ridicat de procurori si dus la sediul DIICOT din Ploiesti pentru audieri, dupa ce in locuinta sa din Breaza au fost gasite mai multe grame de cannabis. La perchezitii s-au mai gasit cannabis in plicuri de hartie, pe unul dintre ele fiind scris „Pentru domnul Cheloo”.

Dupa audiere, artistul a fost lasat sa plece acasa, insa procurorii au decis ca el sa fie cercetat sub control judiciar.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.