LifeStar 12 Mai 2017 17:44
HISTORY® lanseaza in Romania cel de-al treilea sezon al serialului “Singuri”, cel mai curajos experiment de supravietuire incercat vreodata pe TV. Serialul va avea premiera pe 14 mai si va fi difuzat in exclusivitate pe HISTORY, in fiecare duminica, de la ora 22:00.

Daca primele doua sezoane au fost filmate in Insula Vancouver din Oceanul Pacific, in aceasta noua serie, transmisa de HISTORY, zece participanti curajosi vor calatori in Patagonia, o regiune salbatica si pustie din America de Sud, descrisa drept “capatul lumii”. Aici sunt provocati la un test extrem de vointa si anduranta – sa supravietuiasca pentru cat mai mult timp posibil, complet izolati si singuri.

Potrivit unui comunicat remis 9am, conditiile oferite la baza lantului muntos Andes din Patagonia sunt complet diferite, prezentand alte provocari fata de sezoanele precedente. Resursele de hrana se limiteaza la pastrav de fag si pastrav curcubeu, nutret, pasari mici si, cateodata, mistret, iar vremea este dominata de ploi torentiale cu precipitatii de peste 78 de litri pe an, respectiv, de cantitati mari de ninsori iarna.

Fiecare concurent trebuie sa-si construieasca propriul adapost, sa faca rost de mancare, si sa invinga conditiile dure din Patagonia, care implica temperaturi scazute si o serie de pradatori mortali, cum ar fi mistretul si puma. Acestia sunt complet singuri, izolati unul de celalalt si de alti oameni, iar cel care rezista cel mai mult va castiga marele premiu de 500.000 de dolari.

Cei zece participanti din cadrul emisiunii “Singuri” isi vor documenta experienta de a supravietui in pustietate, prin intermediul unor camere primite de la producatori, din momentul in care sunt lasati in acea zona izolata, necunoscuta lor. Fiecare poate alege 10 obiecte pe care sa le ia in rucsac, dintr-o lista aprobata de 50 de produse, primind totodata si un kit standard, haine si provizii de prim-ajutor. Cei care doresc sa se retraga din competitie, din orice motiv, pot anunta o echipa de salvare prin intermediul unui telefon cu satelit, oferit de producatori.

Citeste si:
Pe 20 aprilie începe sezonul Taurului. În următoarele săptămâni se...
Pe 20 aprilie începe sezonul...

Promo-ul noului sezon din serialul “Singuri” de la History este disponibil aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.