Cantareata americana Janet Jackson s-a despartit de cel de-al treilea sot al ei, Wissam Al Mana, la trei luni dupa nasterea primului copil al cuplului, potrivit unor surse citate de revista People.

Janet Jackson s-a despartit recent de sotul ei, omul de afaceri Wissam Al Mana, originar din Qatar, a anuntat Page Six. Potrivit acestei publicatii, o sursa a dezvaluit ca despartirea cuplului a fost amiabila, in timp ce o alta sursa a spus ca artista a fost nemultumita de faptul ca sotul ei a avut o atitudine mult prea autoritara in timpul sarcinii sale.

Speculatiile despre sarcina cantaretei Janet Jackson au aparut in aprilie 2016, atunci cand vedeta americana si-a amanat concertele programate in cadrul turneului ei mondial, intitulat ”Unbreakable”, spunand ca vrea sa se concentreze pe planuirea unei familii cu sotul ei, Wissam Al Mana.

Janet Jackson a nascut un baiat pe 3 ianuarie 2017 si a devenit astfel mama pentru prima data la varsta de 50 de ani. Primul copil al vedetei americane este baiat si a primit numele Eissa Al Mana.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.