Ceremonia a fost una privata si a avut loc miercuri, 29 martie. Au participat doar rudele si cativa prieteni apropiati ai cantaretului, a anuntat BBC miercuri, citand o declaratie a familiei indoliate.

”Familia lui George Michael multumeste fanilor din lumea intreaga pentru numeroasele lor mesaje de iubire si de sprijin. Va rugam sa respectati intimitatea familiei in aceasta perioada, pentru ca membrii ei sa poata sa isi continue vietile private, departe de intruziunile presei”, se afirma in acel comunicat.

Potrivit tabloidului The Sun, administratorii cimitirului in care a fost inmormantat George Michael, Highgate Cemetery, aflat in nordul Londrei, au fost asaltati cu intrebari referitoare la data la care urma sa aiba loc inhumarea celebrului artist. Administratorii au publicat pe site-ul cimitirului o scurta declaratie in care au transmis internautilor ca nu pot sa le dezvaluie niciun fel de informatii.

Inmormantarea lui George Michael, amanata trei luni

Intarzierea inmormantarii lui George Michael - determinata de o ancheta a Politiei si de realizarea unor teste toxicologice - a depasit precedentul record in materie, stabilit in urma cu un deceniu de o alta legenda a muzicii. La inceputul anului 2007, disputele aparute intre rudele lui James Brown au determinat amanarea inmormantarii starului american, supranumit ”nasul muzicii soul”. James Brown, care a murit pe 25 decembrie 2006, a fost in cele din urma inmormantat pe 10 martie 2007, la 75 de zile dupa deces.

Cantaretul britanic George Michael a murit din cauze naturale. Starul pop a suferit de cardiomiopatie cu miocardita si steatoza, potrivit lui Darren Salter, un anchetator din Oxfordshire.

George Michael a murit la varsta de 53 de ani, pe 25 decembrie, in casa lui din Goring-on-Thames, Oxfordshire.

Citeste si: Top 10 cele mai frumoase melodii cantate de George Michael