Sambata, pe 11 martie, fanii romani au avut ocazia sa-l asculte in premiera la Bucuresti pe Jason Mraz, artistul american recunoscut pe tot globul pentru ritmurile pline de energie pozitiva. Hiturile ”I’m yours”, “I Won’t Give Up” sau ”A beautiful Mess” au rasunat sambata de pe scena Salii Radio, in aplauzele celor care au petrecut o seara de primavara speciala alaturi de Jason Mraz si chitara sa. Concertul s-a desfasurat cu sala inchisa, biletele fiind epuizate in 48 de ore de la anuntarea show-ului.

”Pentru mine, a canta este divin. In restul zilelor sunt uman, dar cand cant, imi las spiritul sa fie liber. Am compus I’m Yours in 2004, intr-un moment in care eram fericit. Ii spuneam universului <fa-ma un instrument, sunt al tau! >. Este un cantec despre generozitate, despre a renunta la tine pentru ceva sau altcineva”, a povestit Mraz jurnalistilor romani intr-o conferinta de presa la care a participat chiar inainte sa urce pe scena Salii Radio.

La fel ca de-a lungul intregii sale cariere, Jason Mraz s-a prezentat in fata publicului ca un artist desavarsit, pentru care muzica e cel mai puternic mod de comunicare cu oamenii din orice loc al lumii. A aparut pe scena insotit de chitara sa acustica care a insufletit celebrele hituri.

Potrivit unui comunicat remis 9am, Mraz a inceput sa cante in cafenelele din San Diego si a devenit cunoscut pentru mesajele incarcate de emotie, pentru cantarile live pline de viata, dar si pentru implicarea sa in proiecte civice si ecologiste. De-a lungul timpului, hiturile sale au invadat radio-urile comerciale si au obtinut numeroase distinctii si trofee importante. Artistul american a scris un capitol din istoria muzicii pop, a primit 6 nominalizari si 2 premii Grammy, a castigat premiile Teen Choice si People’s Choice si a sustinut concerte sold-out in amfiteatrele si arenele de pretutindeni.

Concertul Jason Mraz a fost organizat in Bucuresti de Pure Indie Entertainment, promoter de evenimente care-si propune sa aduca fanilor din Romania cele mai proaspete voci din lumea muzicii indie si pop-rock. Mai multe detalii despre concertele viitoare sunt disponibile pe pagina oficiala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.