LifeStar6 Martie 201714:45

Lectura de un minut

Voia buna si competitia se imbina la Teatrul Stela Popescu.

Nu, nu ne luam la revedere de la HARAP ALB, premiera-vedeta a inceputului de an la Teatrul Stela Popescu! Publicul a mai cerut 3 reprezentatii, iar Sala Mare a Palatului National al Copiilor va fi, ca de fiecare data, neincapatoare! O medie de 800 de copii au asistat si aplaudat, intr-un ritm frenetic, incantatorul balet contemporan inspirat de basmul clasic al lui Creanga, de la premiera din februarie si pana la reprezentatiile suplimentate la cerere, din luna martie, se arata in comunicatul remis 9AM.ro.

Insa din 13 martie, teatrul inaugurat in 2016 lanseaza Competitia Slagarelor, Competitia Vedetelor - o formula scenica in trend, in care dansatorii se vor intrece cu solistii vocali, iar Publicul-juriu va decide castigatorii. Competitia Slagarelor, Competitia Vedetelor este o fantezie muzical-coregrafica, in care dansatorii vor concura cu solistii vocali intr-o inlantuire de momente spectaculoase, de la arii celebre de opera, cantonete si fragmente de musical, la hituri de ultima ora.

Muzica buna de orice gen, in orice stil - fie in pagini de opera sau in moderne crochiuri dansante - va fi contrapunctul spectacolului. Vor intra in arena si cei mai tineri dansatori, solisti - castigatori ai ultimelor casting-uri organizate de institutia de cultura, iar arii celebre (de ex. DON GIOVANNI), fado-ul portughez, canzonete, momentele de musical (MY FAIR LADY) – invaluite in jocuri de lumina, in proiectii spectaculoase, - vor incerca sa impresioneze audienta.

“Competitia noastra va fi competitia copiilor! Competitia noastra va fi Competitia publicului tanar“, declara directorul Teatrului Stela Popescu, criticul muzical Smaranda Oteanu-Bunea.

Citeste si:
Klaus Iohannis, mesaj pentru natiune: "Impreuna si doar impreuna...
VIDEO Klaus Iohannis, mesaj...

Premiera a fost programata astfel: luni 13, 20 si 27 martie ora 10, marti 14, 21, 28 martie ora 10, respectiv duminica, 19 martie ora 11, la sediul institutiei de la Sala Mare a Palatului Copiilor.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.