Lantul de multiplex-uri Cine Globe aduce o premiera cinematografica in Romania: lentilele 3D clip-on! Astfel, clientii care poarta ochelari de vedere primesc in mod gratuit lentile 3D pe care le pot atasa cu usurinta ochelarilor, pentru o experienta 3D completa si confortabila.

Potrivit unui comunicat remis 9am, calitatea unei proiectii 3D poate fi diminuata pentru persoanele care poarta ochelari de vedere si care trebuie sa se adapteze situatiei pentru a vedea filmele mult asteptate. Acum insa, la Cine Globe, ei se pot bucura de experienta completa a vizionarii unui film 3D, datorita lentilelor 3D clip-on care se ataseaza direct ochelarilor de vedere.

„Din pasiunea noastra pentru filme vin si solutiile pe care le gasim pentru clientii nostri. De aceea, ne-am gandit si la o solutie confortabila si eficienta pentru cei care poarta ochelari de vedere. Dorim ca toti cei care vin la Cine Globe sa se bucure pe deplin de experienta filmelor 3D, iar lentilele noastre sunt usoare, de o calitate superioara, astfel ca nu ii incomodeaza in niciun fel. Iubitorii de filme pot acum sa se relaxeze cu adevarat cand aleg filme 3D”, a declarat Amitabh Vardhan, CEO Cine Globe.

Experienta vizionarii unui film la cinema este unica, in special in cazul productiilor 3D. Imaginea clara, efectele speciale si sunetul care pot fi redate aici nu pot fi comparate cu vizionarea unui film pe televizor, calculator sau orice alt device. De acum, toti clientii pot trai experienta deosebita a vizionarii unui film 3D multumita alternativei unice in Romania: lentilele 3D de tip clip-on. Acestea sunt usor de utilizat si se potrivesc oricarui tip de rama. In plus, vizitatorii primesc lentilele in mod gratuit atunci cand intra in sala de cinema.

Mai multe detalii despre Cine Globe si filmele 3D care pot fi vizionate cu ochelarii 3D clip-on sau cei obisnuiti puteti gasi pe pagina de Facebook a multiplexului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.