A+E Networks® anunta evolutia brandului Crime + Investigation® (CI), printr-o rafinare a pozitionarii brandului, o actualizare a imaginii si o amplificare a strategiei de continut la nivelul mai multor piete, incepand cu Marea Britanie. Anuntul a fost facut la inceputul acestei luni de catre Amanda Hill, Chief Marketing Office in cadrul A+E Networks.

Continuand mostenirea bogata, de peste doua decenii, a A+E Networks in zona de investigatii criminalistice, utilizand o retea vasta de agentii de aplicare a legii, dezvoltata si consolidata pe fondul integritatii productiilor si a relatarii fidele, Crime + Investigation va evolua, repurtand telespectatorii in locuri nedescoperite anterior de niciun canal cu acest specific. CI va redefini genul, explorand dedesubturile fascinante ale psihologiei oamenilor – de la cele mai mari sperante si aspiratii personale, cele mai adanci temeri si cele mai intunecate dorinte.

Potrivit unui comunicat remis 9am, cu Crime + Investigation, telespectatorii devin detectivi, analizand inima, dar si mintea unui criminal pentru a intelege cat mai bine comportamentul uman si modul in care se poate manifesta acesta. Fiecare astfel de calatorie este personala si emotionala, spunand povestile prin intermediul celor mai afectati, cat si a celor care au solutionat cazurile acestora.

“Crime + Investigation este deja recunoscut pentru abordarea unica si inteligenta pe care a adoptat-o in ceea ce priveste genul criminalistic. Facem ceea ce facem deoarece adevarul merita descoperit – prin povesti puternice, pe mai multe platforme,” a afirmat Hill.
“Acum avem o pozitionare mai clara, dar si un aspect mai contemporan – unul proaspat, curajos si neasteptat. Am luat o serie de decizii curajoase alaturi de partenerii nostri in ceea ce priveste design-ul logo-ului, imaginile si caracterele folosite, cat si identitatea de brand. Rezultatul este un pachet modern, deosebit, cu care suntem extrem de mandri si pe care suntem increzatori ca telespectatorii il vor aprecia cu entuziasm.”

“Crime + Investigation are o baza de suporteri extrem de loiali si pasionati, la nivel global,” a declarat Patrick Vien, Executive Managing Director, International, A+E Networks. “Suntem incantati sa anuntam aceasta viziune evoluata a brandului, care ne va permite sa continuam dezvoltarea genului criminalistic prin abordarea plina de povesti si investigatii provocatoare, ce au la baza ingeniozitatea umana. Cuplat cu investitii considerabile in continuutul original, suntem increzatori ca CI va atinge noi orizonturi, pe masura ce le permitem atat fanilor consacrati, cat si celor noi, sa afle toate detaliile despre unele dintre cele mai interesante cazuri din vremurile noastre.”

250 ore noi de continut

Ca parte a noii viziuni Crime + Investigation, canalul de televiziune va dezvalui 250 ore noi de continut, permitandu-le telespectatorilor sa faca o incursiune in exclusivitate in scene ale crimelor, laboratoare criminalistice, anchete ale politiei si procese la tribunal, permitandu-le sa se alature detectivilor sau familiilor victimelor in cautarea adevarului.
Citeste si:
Planuri Mercedes-Benz: 3 platforme electrice în 2025 și 8 uzine de...
Planuri Mercedes-Benz: 3...

Varful de lance al noului program consta in intoarcerea clasicului acestui gen, serialul criminalistic nominalizat la Emmy Arhivele crimei, cu o productie complet noua, narata de reputatul actor si filantrop Danny Glover.

Exista 120.000 cazuri neelucidate in America, iar statisticile arata ca doar 1% dintre ele vor fi solutionate vreodata. Dar pentru familiile victimelor, aceste cazuri neelucidate nu sunt niciodata rezolvate. Descoperirea adevarului necesita timp. In noua serie a Arhivele crimei, fiecare episod prezinta un caz aparte, imposibil de rezolvat pentru ani intregi, insa reaprins de un nou indiciu, adus la viata prin dramatizari cinematice si relatari incredibile ale detectivilor si ale apropiatilor victimelor, trecute prin experiente sfasietoare. In acelasi timp, serialul evidentiaza variile abordari ce au permis rezolvarea acestor cazuri de neelucidat. De la amintiri reprimate si martori care spun, in final, adevarul, pana la implicarea social media si a celor mai noi metode tehnologice disponibile, indiciul care deschide solutionarea cazului este acela care aduce mult-asteptata liniste in randul familiei si prietenilor victimei – totul sub ochii telespectatorului. Din partea studioului Blumhouse Television (The Jinx), premiat cu Emmy si Peabody, alaturi de studioul independent de productie AMPLE, Arhivele crimei are premiera in Statele Unite pe 27 februarie 2017, urmand a fi ulterior lansat international, primul sezon continand 10 episoade a cate o ora fiecare.

Nascuti dupa gratii

Un numar incredibil de 10.000 copii sunt nascuti, anual, in penitenciarele din Statele Unite ale Americii. In majoritatea cazurilor, copiii sunt separati de mamele lor imediat dupa nastere. Cu toate acestea, copiii care isi petrec primii doi ani din viata alaturi de parintii lor naturali sunt mult mai putin predispusi sa aiba probleme de natura infractionala. La nivelul SUA, exista 8 programe radicale care le permit detinutelor insarcinate sa isi ingrijeasca copilul, seria CI urmarind indeaproape un astfel de program. Primul sezon prezinta intrepatrunderea povestilor unor femei din inchisoarea din Indiana, fiecare dintre ele aflandu-se intr-o etapa diferita a programului, alaturi de bonele detinutelor si de personalul specializat care are grija de viitorul acestor femei.

Din culisele scientologiei, cu Leah Remini

Leah Remini a socat lumea cand a renuntat la scientologie dupa 34 ani. Acum, Leah isi dezvaluie povestea ei socanta intr-un documentar de 6 episoade marca A+E Networks. Pe parcursul seriei, Leah ii ajuta pe scientologi sa paraseasca biserica si le impartaseste oamenilor povestea ei dramatica si adesea dureroasa in ceea ce priveste scientologie, religie la care a aderat la 9 ani si pe care a abandonat-o in 2013.

Monstrul din familia mea

Se relateaza povestile vietilor duble duse de unii dintre cei mai cunoscuti criminali in serie, patrunzand in lumea acestora dintr-o perspectiva unica, rareori explorata anterior -membri ai familiilor ucigasilor si prieteni apropiati de-ai acestora dezvaluie realitatile incredibile din spatele aparentelor de normalitate afisate de acesti criminali.
Citeste si:
Crime + Investigation transmite un nou serial – "Jo Frost şi copiii...
Crime + Investigation...

Pentru a vedea noua imagine de brand, accesati acest link.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.