"Ronnie O’Sullivan: Calatorie prin America" este noul serial marca HISTORY® in care campionul de snooker Ronnie “The Rocket” O’Sullivan si prietenul sau, comentatorul sportiv Matt Smith, traverseaza patru orase din America pentru a explora tara si jocul de biliard. Serialul va fi difuzat in exclusivitate la HISTORY® incepand cu sambata, 18 februarie, la ora 22:00.

Ronnie si Matt vor calatori prin New York, Chicago, Memphis si San Francisco, patrunzand in istoria fiecarui loc, descoperind aromele locale si bucurandu-se de cultura americana. Obiectivul celor doi este sa gaseasca cei mai buni jucatori de biliard din America, in speranta de a-i invinge la propriul lor joc. Cu reputatia sa de “geniu al tacului” relativ necunoscuta americanilor, Ronnie va avea scenariul perfect pentru a starni rumoare... cel putin, asa crede el.

Cand nu se va afla la masa de biliard, Ronnie va vizita diferite locatii din fiecare oras, incluzand casa memoriala a lui Elvis din Graceland, Muzeul National al Drepturilor Civile, inchisoarea Alcatraz si barul Green Mill, detinut in trecut de Al Capone.

Dupa itinerarul turistic, Ronnie va reveni la ce stie sa faca cel mai bine si, cu tacul in mana, ii va cauta si provoca pe unii dintre cei mai renumiti jucatori americani de biliard, printre care Danny “Kid Delicious” Basavich si Earl “The Pearl” Strickland.

Ronnie O’Sullivan a declarat: “M-am simtit extraordinar calatorind prin America alaturi de Matt. Am vizitat unele dintre cele mai frumoase orase ale tarii, invatand despre istoria biliardului si m-am bucurat de tot ceea ce are de oferit cultura Americii. Am infruntat adversari foarte puternici si chiar a fost nevoie sa imi ridic nivelul de joc.“

Potrivit unui comunicat remis 9am, premiera serialului “Ronnie O’Sullivan: Calatorie prin America” are loc in exclusivitate la HISTORY® sambata, 18 februarie 2017 de la ora 22:00. Show-ul va avea patru episoade a cate o ora. Iata rezumatul episoadelor.

NEW YORK Sambata, 18 februarie, ora 22:00

In acest episod, Ronnie si Matt parcurg strazile New York-ului cu propriul taxi newyorkez, facand o incursiune in istoria si cultura orasului. In timp ce strabat strazile, cei doi se opresc la Insula Ellis, sunt “scoliti” pe terenul de baschet, incearca cele mai bune mancaruri stradale si dau piept cu o serie de legende locale ale biliardului, printre care Danny “Kid Delicious” Basavich si Earl “The Pearl” Strickland.

CHICAGO Sambata, 25 februarie, ora 22:00

Calatoria lui Ronnie si a lui Matt ii aduce in Chicago, unde cei doi exploreaza istoria orasului lui Al Capone si viziteaza renumitul bar Green Mill. De-a lungul calatoriei, cei doi protagonisti isi testeaza calitatile de jucatori de baseball sub indrumarea castigatorilor campionatului american de baseball din 2016 - Chicago Cubs, isi testeaza precizia pe poligonul de tir si ii uimesc pe localnicii din barul Chris’s Billiards, unde s-a filmat “Culoarea banilor” sub regia lui Martin Scorsese. Inainte de incheierea vizitei, campionul la snooker se confrunta cu unul dintre cei mai de temut jucatori de biliard – numarul unu mondial la feminin, Jeanette “Black Widow” Lee.

MEMPHIS Sambata, 4 martie, ora 22:00

Inainte de a incepe turul prin Memphis, Ronnie si Matt se echipeaza cu o masina demna de un rege al rock ‘n’ roll-ului – un Cadillac Fleetwood editia 1955. Dupa o scurta oprire la legendarul Sun Studio, cei doi viziteaza casa memoriala a lui Elvis din Graceland, unde cvintuplul campion mondial de snooker descopera o masa de biliard pe care nu ii este permis sa joace. Cei doi protagonisti viziteaza Muzeul National al Drepturilor Civile, se infrupta din coaste cu sos barbecue si se confrunta cu cea mai mare provocare de pana acum – revansa in fata lui Johnny Archer, unul dintre cei mai buni jucatori de biliard din istoria sportului.

SAN FRANCISCO Sambata, 11 martie, ora 22:00

In ultima etapa a calatoriei, Ronnie si Matt cuceresc strazile din San Francisco intr-un Mustang editia 1968, in stilul lui Steve McQueen. Inainte de ultima infruntare a legendei tacului, cei doi amici schimba cateva mingi cu echipa locala de fotbal american, vad cum arata viitorul biliardului in Silicon Valley si devin prizonierii celebrei inchisori Alcatraz. Pe masura ce se apropie finalul turneului lor american, legenda snookerului il confrunta pe numarul unu mondial la jocul de biliard pe mize mari, Scott “The Freezer” Frost.
Citeste si:
Jojo, în lacrimi în mediul online. Ce declarații a făcut despre...
Jojo, în lacrimi în mediul...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.