Divortul actorilor Johnny Depp si Amber Heard a fost finalizat, vineri, dupa mai multe luni in care artista si-a acuzat fostul sot de violenta domestica, iar starul hollywoodian a acuzat-o de santaj financiar, informeaza Reuters.

Documentele depuse la Tribunalul Superior din Los Angeles detaliaza o impartire a bunurilor maritale si un acord al actorului Johnny Depp, care a acceptat sa ii plateasca actritei Amber Heard o suma anuntata anterior, de 7 milioane de dolari, despre care vedeta a spus ca o va dona unor organizatii de caritate.

Amber Heard, in varsta de 30 de ani, a depus actele de divort in luna mai 2016 si a obtinut un ordin de restrictie impotriva actorului.

Johnny Depp, in varsta de 53 de ani, a negat tot timpul acuzatiile formulate de Amber Heard, care a declarat ca a fost agresiv atat fizic, cat si verbal in timpul intregii lor relatii.

Un avocat al lui Johnny Depp a declarat ca Amber Heard a incercat sa isi asigure o sustinere financiara prematura, invocand presupusul comportament abuziv al actorului.

”Suntem incantati sa incheiem acest capitol neplacut din viata domului Depp si a familiei lui”, a spus Laura Wasser, unul dintre aparatorii actorului.

Ca parte a acordului pentru divort, Amber Heard a renuntat la cererea ei de a mentine ordinul de restrictie impotriva lui Johnny Depp.

De asemenea, actrita a renuntat la procesul de defaimare intentat impotriva artistului de stand-up comedy Doug Stanhope, prietenul lui Johnny Depp, cu privire la un articol pe care acesta l-a scris si in care i-a adus acuzatii de santajare si manipulare a fostului ei partener de viata.

Documentele de divort arata ca Johnny Depp va pastra numeroase bunuri imobiliare, inclusiv proprietati din Los Angeles, Paris, precum si insula sa privata din Bahamas. Actorul va pastra, de asemenea, peste 40 de vehicule si ambarcatiuni, inclusiv masini de epoca si colectia sa de motociclete.

Amber Heard va detine custodia cainilor ei Pistol si Boo, cele doua animale care s-au aflat in centrul unui scandal in Australia, in care actrita a fost gasita vinovata de falsificarea unor documente de calatorie pentru a intra in tara alaturi de ele, in 2015, fara a respecta procedurile de carantina.

Citeste si:
Sean Bean și Miranda Richardson se alătură lui John Malkovich în...
Sean Bean și Miranda...

Amber Heard a spus ca va imparti suma de 7 milioane de dolari in mod egal intre American Civil Liberties Union si Spitalul pentru copii din Los Angeles.

Documentele aflate in instanta au aratat ca Johnny Depp a platit deja 200.000 de dolari din acord si ca va plati diferenta in cursul anului. Plata va fi facuta din incasarile actorului in urma filmarilor pentru pelicula film "Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales" si din vanzarea unor proprietati ale sale.

Pierce O'Donnell, avocatul lui Amber Heard, a declarat ca vineri, cand a fost finalizat divortul, a fost o zi ”minunata” pentru artista. ”Tot ce si-a dorit Amber a fost sa divorteze si acum a reusit”, a spus el.

Johnny Depp s-a casatorit cu Amber Heard, la insistentele acesteia, spun apropiatii, pe 3 februarie 2015, dupa aproape trei ani de relatie. Mariajul lor a durat mai putin de 18 luni. Actorul are doi copii - Lily-Rose, nascuta in 1999, si Jack, nascut in 2002 - cu Vanessa Paradis, de care s-a despartit in 2012, dupa o relatie de 14 ani, relateaza News.ro.

Citeste si:
Johnny Depp, din nou imaginea parfumului Sauvage de la Dior după...
Johnny Depp, din nou imaginea...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.