Marcel Prodan, fostul impresar al cantaretei Alexandra Stan, a fost condamnat definitiv la sapte luni de inchisoare cu suspendare, dupa ce, in anul 2013, a batut-o pe cantareata. Totodata, el ii va plati acesteia 25.000 de euro, reprezentand daune morale.

Magistratii Curtii de Apel Constanta l-au condamnat, miercuri, pe Marcel Prodan, la sapte luni de inchisoare, pentru savarsirea infractiunii de loviri sau alte violente, si au suspendat conditionat executarea pedepsei inchisorii. De asemenea, instanta l-a obligat pe Prodan sa-i plateasca Alexandrei Stan daune morale, majorand suma de la 10.000 de euro, cat acordase prima instanta, la 25.000 de euro.

Decizia instantei este definitiva, scrie Mediafax.

Cantareata Alexandra Stan a fost batuta de impresarul ei, Marcel Prodan, in luna iunie a anului 2013, fiind gasita pe marginea unei strazi din Constanta de catre un echipaj de politie. Aceasta a avut nevoie de mai multe zile de ingrijiri medicale, dar a facut si sedinte de consiliere psihologica, pentru a depasi trauma provocata de fostul ei iubit si impresar.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.