Tema reality-show-ului va fi supravietuirea in Siberia, unde temperaturile coboara pana la -40 de grade.

Show-ul, care se numeste „Game2: Winter”, va fi transmis online 24 de ore din 24, sapte zile din sapte si va dura noua luni.

Cei 30 de competitori trebuie sa semneze o declaratie pe proprie raspundere prin care spun ca isi asuma ca s-ar putea sa nu supravietuiasca in salbaticia siberiana si sunt constienti ca daca vor comite o crima, vor fi arestati.

„Fiecare competitor isi da consimtamantul ca s-ar putea sa fie schilodit, chiar ucis”, informeaza reclama pentru acest reality show. „2.000 de camere, 900 de hectare si 30 de vieti. Totul e permis. Lupta, alcoolul, crima, violul, fumatul, orice”, mai spune reclama. Pe de alta parte, in declaratia pe proprie raspundere, competitorii sunt avertizati ca politia poate interveni, in cazul unei crime: „Trebuie sa intelegeti ca politia va veni si va va lua. Suntem pe teritoriul Rusiei si va supuneti legilor Federatiei Ruse”.

Mai multi oameni deja si-au aratat interesul de a participa in grupul special dedicat emisiunii, inclusiv un fost profesor din Canada.

Show-ul este ideea omului de afaceri Evgheni Piatkovski, care a avertizat ca va refuza plata oricaror despagubiri in cazul in care participantii vor fi ucisi sau daca vor fi comise violuri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.