Nicole Kidman, Penelope Cruz, Léa Seydoux, Charlotte Rampling si Kate Winslet, alaturi de alte actrite de renume mondial, au pozat pentru editia din 2017 a Calendarului Pirelli, care reuneste o pleiada a celor mai mari nume de la Hollywood. Calendarul a fost dezvaluit oficial in Paris.

Fotografiile pentru editia 2017 a celebrului calendar pun accent pe aspectul natural al protagonistelor si au fost realizate de germanul Peter Lindbergh, considerat creatorul super-modelelor din industria modei, scrie News.ro.

Fiecare vedeta din noul calendar Pirelli a fost fotografiata in alb negru, purtand un machiaj minimal.

”Obiectivul principal a fost acela de a capta sensibilitatea si emotia, dezvaluind sufletele femeilor din imagini, facandu-le sa para mult mai goale decat daca ar fi pozat nud”, a declarat celebrul fotograf german, marti, la evenimentul de lansare organizat la Paris.



A fost pentru al doilea an consecutiv cand editorii calendarului Pirelli au decis sa sfideze eticheta ”NSFW” (”Not Safe/Suitable For Work”/ Nepotrivit pentru spatiul de lucru”), bazata pe nuditatea si tineretea fotomodelelor, care au definit de-a lungul decenilor istoria acestui calendar.

Calendarul Pirelli pe 2016, realizat de fotografa americana Annie Leibovitz, a fost laudat pentru diversitatea manifestata in paginile sale in ceea ce priveste tipologia corporala si varstele modelelor. Pentru editia de anul trecut a calendarului au pozat vedete precum Serena Williams, Amy Schumer si Yoko Ono.

Primul calendar Pirelli a fost publicat in 1963. De atunci, in editiile care au urmat, au pozat numeroase staruri de cinema, dar si vedete din universul muzicii si al sportului.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.