Dupa 44 de zile petrecute in cele mai grele conditii in Filipine, dintre care marea majoritate pe Insula exilului, Lucian a castigat, in aceasta seara, titlul de unicul supravietuitor si marele premiu in valoare de 100.000 de euro!

“Ma simt exceptional, de fapt e un cuvant mic. Ma simt asa cum mi-am dorit sa ma simt de la inceput: castigator!”, a spus Lucian chiar dupa ce a aflat ca el este castigatorul Supravietuitorul.

Finala show-ului Supravietuitorul s-a desfasurat LIVE, la Pro TV, de la 20:30. Lucian, Otniela si Iulian, finalistii desemnati in Filipine, au fost pusi fata in fata cu juratii pe care i-au eliminat chiar ei din show: Adina, Andreea, Raisa, Mircea A., Mircea S., Andrei si Robert.

Alaturi de ei au fost si concurentii eliminati inainte de unificarea triburilor. A fost ultima ocazie in care cei 18 concurenti au putut sa isi spuna asteptarile, dezamagirile si si-au amintit de momentele frumoase petrecute in show-ul Supravietuitorul.

In momentul in care Dragos Bucurenci, prezentatorul Supravietuitorul, a adus in platou urna sigilata in care se aflau voturile juratilor, emotiile celor trei finalisti au atins cel mai inalt nivel, iar Lucian a fost desemnat castigatorul Supravietuitorul. El a primit 4 voturi, de la Adina, Andreea, Mircea A. si Raisa, Iulian a fost votat de Mircea S. si Robert, iar Otniela a primit numai un vot, de la Andrei.

Publicul si-a spus si el cuvantul si a desemnat-o pe Diana cel mai simpatic supravietuitor. Timp de o saptamana, romanii si-au putut sustine preferatul, iar voturile si-au spus cuvantul. Desi nu a castigat titlul de unicul supravietuitor, Diana a fost foarte emotionata in momentul in care a aflat ca este concurentul preferat al publicului: “Acest premiu inseamna foarte mult pentru mine! Sunt foarte fericita si a fost o adevarata surpriza! Le multumesc tuturor pentru sustinere si apreciere”.

Timp de 44 de zile, concurentii din Supravietuitorul au trecut prin experienta vietii lor, si-au format o microsocietate, au format prietenii, aliante puternice, iar fiecare si-a facut jocul in functie de propria strategie. In aceasta seara, votul juratilor a decis ca Lucian este cel care merita sa castige titlul de unicul supravietuitor.

Citeste si:
Tot ce s-a petrecut in ultimul episod din Supravietuitorul
Tribul Hangin a eliminat-o pe...

Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.