Fosta prezentatoare a emisiunii "Suprize, Surprize" a fost cea surprinsa. Andreea Marin a adormit vineri seara cu lacrimi in ochi, dupa ce i-a fost pregatita o cina pentru ca acesta sa se odihneasca si sa uite de stres chiar de fetita vedetei, informeaza antena3.ro.

Vedeta a fost emotionata dupa ce fetita sa i-a pregatit masa, povestind impresionata momentul in care a intrat in camera.

«Apoi intra cu emotie in glas si in priviri, cu sortul meu de bucatarie asezat de parca era o rochie pentru ea pana in pamant, cu tava frumos aranjata in maini... mi-au dat lacrimile imediat ... " Mami, ti-am pregatit o surpriza, ca sa te simti mai bine... iarta-ma, am cam stricat toata painea ca sa pot modela inimioara din mijloc, dar sper sa iti placa... am pus si un servetel asortat violet cum iti place tie si ti-am facut si un ceai de fructe fara zahar, asa cum bei tu... si ma duc sa iti aduc si o cana cu lapte cald cu cereale, am auzit ca e bun sa te linistesti daca esti prea obosita... sa stii ca in toate am pus si un ingredient secret: multa iubire... " Ce-ar mai fi de zis?! Mi-au trecut toate, am ras si am plans de fericire in acelasi timp, stiu ca nu exista iubire mai mare si mai adevarata pe pamant...», a scris Andreea Marin pe Facebook.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.