Cantareata Adele si mai multi spectatori au fost nevoiti sa fuga si sa se adaposteasca din cauza unui liliac care a ”invadat” scena, miercuri seara, in timpul unui concert pe care artista britanica l-a sustinut in Mexic, informeaza BBC.

Adele a sustinut miercuri seara un concert in Ciudad de Mexico, in cadrul turneului ei mondial, care a inceput in luna februarie cu un show in Belfast.

Dupa ce a fost ”atacata” pe scena de acel mamifer zburator, celebra cantareata si-a intrerupt concertul si l-a avertizat pe unul dintre spectatori: ”A aterizat chiar langa capul tau. Dumnezeule, e un liliac!”.

Dupa cateva momente de deruta, lucrurile au revenit la normal si artista si-a continuat concertul, scrie News.ro.


Nu este pentru prima data cand un animal i se alatura artistei pe scena in cadrul acestui turneu. In timpul unui concert pe care l-a sustinut in luna august, in Los Angeles, cantareata a invitat unul dintre spectatori, spunandu-i ca poate sa i se alature la microfon, iar acesta a urcat pe scena insotit de cainele lui.

Concertele cantaretei britanice sunt marcate adeseori de momente insolite, inclusiv de cereri in casatorie, in pauzele dintre cantece. In general, dupa cererile in casatorie, cuplurile primesc aplauze din partea spectatorilor si cateva cuvinte de felicitare din partea artistei britanice.

Adeseori, Adele invita spectatori din public pe scena pentru a face cateva selfie-uri alaturi de ea. Un alt moment insolit s-a petrecut in octombrie, cand artista a fost surprinsa de un gest emotionant al iubitului ei. Adele si producatorul Simon Konecki au o relatie de cinci ani. Pentru a marca implinirea a cinci ani de relatie, Simon Konecki a ”complotat” cu producatorii unuia dintre concertele lui Adele si, impreuna cu acestia, a inlocuit show-ul de confetti de la finalul concertului cu biletele colorate pe care erau scrise mesaje de iubire adresate artistei.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.