Actorul american Dwayne Johnson a fost numit, de catre revista The People, ”Cel mai sexy barbat in viata” (”Sexiest Man Alive”) in anul 2016.

Dupa ce a obtinut, anul acesta, locul 1 in topul celor mai bine platiti actori de la Hollywood, ”The Rock” a fost desemnat si "Cel mai sexy barbat in viata", de catre cunoscuta revista People.

In varsta de 44 de ani, starul hollywoodian, fost jucator de fotbal american si fost campion de wrestling, are un fizic impresionant - 195 de centimetri inaltime si o greutate de 111 kilograme.

Coperta acestui numar anual special al revistei People contine o fotografie cu Dwayne Johnson, insotita de textul ”dulce, inteligent si bine sculptat”.

Dwayne Johnson are o relatie de lunga durata cu Lauren Hashian, cu care are o fiica, Jasmine, in varsta de 11 luni. Actorul american are o alta fiica, Simone, in varsta de 15 ani, cu fosta lui sotie, Dany Garcia, scrie News.ro.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.