Sala Grand Ultra, singura sala de cinema din Romania dotata cu cea mai noua tehnologie audio surround, Dolby Atmos, devine cadrul perfect al unei lansari inedite.

Pe 17 noiembrie, incepand cu ora 19:00, Electric Brother va sustine singura auditie deschisa publicului larg a noului sau proiect, ROCKS, intr-un eveniment dedicat in intregime sunetului.

Odata cu lansarea noului album, Electric Brother ofera publicului sau un spectacol in care muzica devine elementul central, in incercarea de a restabili auditia de concert ca o activitate de sine statatoare, intr-o lume in care auzul a devenit un simt secundar.

Potrivit unui comunicat remis 9am, ultimul album Electric Brother reuneste 11 piese, majoritatea in prima auditie. Dincolo de a fi prima oara cand artistul abordeaza stilul rock, piesele au fost mixate si masterizate special pentru a putea fi reproduse in Dolby Atmos, cel mai avansat sistem de sunet existent, devenind primul album din lume inregistrat in acest format. Particularitatea acestei platforme audio sta in capacitatea de a reda, simultan, pana la 128 de obiecte audio independente si miscarea lor realista in functie de intentia de transmitere. La nivel de cinematograf, este disponibil in Romania doar la Grand Cinema & More.

„In ceea ce priveste arta cinematografica, am crezut intotdeauna in capacitatea sunetului de a transmite stari si emotii, de unde si initiativa dotarii salii Grand Ultra cu Dolby Atmos. Ne bucuram ca avem acum ocazia de a gazdui un eveniment care exploateaza intru totul capacitatile acestui sistem, oferind publicului ceva ce putini dintre noi isi mai gasesc ragazul sa experimenteze – placerea unei auditii”, a declarat Simona Manea, Entertainment Business Unit Marketing Director in cadrul Baneasa Developments.

„Am ales sa folosesc immersive sound pentru ca el reprezinta viitorul. Este, in sfarsit, un mod natural de a asculta, ca la un concert simfonic unde muzica nu vine din boxele din stanga sau din dreapta ci de la fiecare instrument in parte, preluand acustica si ecoul salii. Sunetele te inconjoara, sunt peste tot in jurul si deasupra ta”, a explicat Electric Brother.

Citeste si:
Grand Cinema & More doneaza Biblioteca Bestiei elevilor din scoli...
Grand Cinema & More doneaza...

Alaturi de Electric Brother, pe album pot fi auzite vocile lui Norzeatic, Maria Popistasu, Oigan (Kumm) si Chelsey Flaherty. Biletele sunt disponibile pe site-ul eventim.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.