Robert de Niro s-a declarat dezamagit de victoria lui Donald Trump in alegerile prezidentiale din Statele Unite ale Americii, a glumit ca ar putea fi nevoit sa se mute in Italia si a spus ca trebuie sa ii respecte functia republicanului, din cauza careia nu il mai poate lovi cu ”un pumn in fata”, asa cum a anuntat ca si-ar dori sa faca in timpul campaniei electorale, informeaza The Guardian.

De Niro a aparut in emisiunea ”Jimmy Kimmel Live!” difuzata de ABC, miercuri seara, pentru a vorbi despre victoria lui Donald Trump in alegerile prezidentiale care au avut loc marti.

Actorul a spus ca i-ar placea sa il loveasca cu un pumn in fata pe Donald Trump intr-o inregistrare video produsa de Anonymous Content, care realizeaza o serie de interviuri scurte cu diverse personalitati americane, intitulata #VoteYourFuture, prin care cetatenii din Statele Unite au fost indemnati sa mearga sa voteze la alegerile prezidentiale.

In acea inregistrare, Robert De Niro spunea ca Donald Trump este ”strident de prost”, ”un derbedeu”, ”o rusine pentru tara”, ”un dezastru al natiunii” si ”un artist de rahat”.

Inregistrarea a generat o disputa cu actorul Jon Voight, sustinator al republicanului, despre care De Niro a spus ca ”delireaza”.

Nu pot sa il mai lovesc acum, pentru ca este presedinte. Trebuie sa respect acea functie… Ramane sa vad ce va face si cum va actiona in privinta anumitor lucruri. Dupa cum vedem acum in multe orase, sunt multe persoane foarte suparate care protesteaza”, a spus Robert De Niro.

Actorul a glumit ca ar putea fi nevoit sa profite de cetatenia lui italiana. ”Probabil va trebui sa ma mut acolo”, a spus el.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.