Teatrul Stela Popescu a castigat TROFEUL GRAND PRIX la cea de-a XIV-a editie a International Folklore, Dance and Music Festival and Competition VIENNA STARS – 2016.

Acesta este cel de-al treilea Premiu (dupa cele de la Nurnberg si Veliko Tarnovo) obtinut de Teatrul Stela Popescu in cele 6 luni de la infiintare. Ansamblul a fost recompensat cu Diplomele si Distinctiile VIENNA STARS, iar solistilor si dansatorilor li s-au inmanat Medaliile Festivalului. Momentul sustinut de Teatrul Stela Popescu s-a intitulat „ROMANIA – MAGIC COUNTRY", se arata in comunicatul remis 9am.ro.

Reamintim ca luni 28 noiembrie si marti 29 noiembrie, ora 10:00, la Sala Mare a Palatului National al Copiilor are loc Premiera ”Romania, tara magica” (cea de-a cincea premiera a actualei stagiuni) – o feerie folclorica, o autentica pledoarie pentru tezaurul de folclor romanesc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.